Gode kontra dårlige Webhoteller

Gode kontra dårlige Webhoteller

Der er mange ting der skal tages hensyn til når det kommer til webhoteller. Hvis du vælger en dårlig webhost, risikerer du at komme til at sidde rigtigt dårligt i det. På den følgende list vil jeg fremhæve nogle af de ting man skal være opmærksom på når det kommer til at vælge webhotel.

Først og fremmest skal du sikre dig at webhotellet ikke har for meget downtime. Altså nedetid. Hvis din side er nede i tide og utide, tager din kunder dig ikke seriøst og det kan ende med at koste dig masser af penge i det lange løb. En tommelfingerregel siger at et webhotel der er har 10% downtime eller mere, er et dårlig valg. Fin en host der garanterer 99% uptime eller mere og som samtidig har gode anmeldelser fra andre kunder. Det vil betale sig i det lange løb. Men det burde heller ikke være et problem for et godt webhotel at sikre god uptime. Så her kan research betale sig når det kommer til gode vs. dårlige webhoteller.

Find samtidig ud af om webhotellet understøtter Linux. Linux er blevet meget populær blandt ”de rigtige” nørder og giver uanede muligheder for at tilpasse tingene som man vil. Men fordi det kræver ens tor teknisk kunnen skræmmer det mange og derfor støttes det ikke altid af webhoteller. Her er Windows den sikre vinder. Der findes næppe et eneste webhotel der IKKE understøtter Windows. Så hvis du skal i gang med den slags, er Windows altså det sikre valg, frem for Linux.

Naturligvis vil man også have god hastighed. Så hvis dit webhotel ikke kan tilbyde ordentlige hastigheder, kan det anbefales at du lige så stille og roligt bevæger dig videre til et andet. Der er ingen ide i at betale gode penge for lav hastighed. Ikke i disse dage med fiberkabler og ekstremt høje hastigheder. Her kan det igen være en ide at læse anmeldelser af webhoteller.

Et godt webhotel tilbyder naturligvis også den bedste sikkerhed. Så her skal du især være opmærksom på kryptering og firewalls. Hvis webhotellet går på kompromis der, gør de det sikkert også på andre områder. Der er naturligvis ting man selv kan gøre, men et godt webhotel gør det svære for dig og tilbyder den bedste service.

Så alt i alt kan de anbefales at bruge lidt tid på at lede og spørge lidt rundt. Men i sidste ende skal du blot bruge din sunde fornuft. Så går det aldrig helt galt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.